VOVVE-BLOGGEN

Registrering

Valparna är äntligen registrerade, trots att posten lyckades med konststycket att slarva bort brevet med handlingarna till SKK. M-kullen blev Musikinstrumentkullen och är döpta till Torkel Tuba, Görel Gitarr och Pelle Piano. Alla instrument som jag spelat.

Nu stundar en skön helg och på söndag väntar en överraskning!


Pippa på egna äventyr

Idag har Pippa varit iväg till veterinären alldeles själv, utan någon i flocken som sällskap. Det händer inte ofta. Hon blev patellakontrollerad och ögonlyst utan anmärkningar samt att hon blev vaccinerad och fick ta ett blodprov för att se om hon är anlagsbärare av prcd-pra eller inte. Är hon anlagsbärare får hon inte paras med en annan anlagsbärare. Svaret kommer om några veckor. Allt för att hitta en passande hane att para henne med. När allt är på plats blir det parning. 


Ännu en sorglig dag

I helgen blev vår andra valptik väldigt sjuk. Det visade sig att hon fått lunginflammation efter att hon inhalerat mjölk i fel strupe. Efter flera dygns vakande blev plötsligt Karin mycket sämre under natten. Nu har hon gått över regnbågsbron. Hela familjen kommer sakna henne. Hon har, hela tiden hon varit sjuk, fått massor med kärlek och omvårdnad och fångat våra hjärtan i processen. Kämparandan var stor, men det hjälpte inte till slut. 🥀🌈🥀

Karin


Sorglig dag

Idag har Jonna somnat in, 10 år gammal. Hon hann föda 3 kullar under de år hon bodde hos oss. Alla är idag väldigt fina hundar. Hon har lämnat oss i sorg och saknad. 🥀🥀🥀

Jonna


Valparna, en vecka gamla

Nu finns det nya bilder på våra små. Titta in under fliken "I Valpkorgen". Valparna trivs väldigt gott! Sover och äter mest hela dagarna. Helga tar hand om dem väl! Om en vecka kommer vi se öppnade ögon. Då kommer jag också lägga ut valparna till försäljning.

 


GOOGLE TRANSLATE