GÄSTBOKSINLÄGG

Antal inlägg: 12


Privat meddelande
(2017-12-11 23:35)


Namn: Marina
Tidpunkt: 2017-03-11 18:43
Hejsan!
Såg att ni tänkt para Hilda under våren och undrar om ni har lång kö på hennes valpar?


Svar: Hej!
Vi avvaktar med valpar till hösten. Vill att hon mognar till sig lite mer först. Jag ställer inte fler på kö nu. Du är välkommen att höra av dig när valparna fötts istället.

Namn: Emil
Tidpunkt: 2016-10-08 19:23
Hej har suttit här och läst om dig o dina hundar och jag är intresserad på en valp av den otroligt snygga Harry

Svar: Hej!
Du är varmt välkommen att skriva ett mail och berätta lite om dig själv. Adressen är pappersdrakens@gmail.com. Väl mött!

Namn: Stefan
Tidpunkt: 2015-11-04 00:15
Tycker verkligen om er lilla uppfödning! Ni har fina, trevliga bilder och verkar ha en seriös tanke i er avel. Jag och min fru är intresserade av en harlekinpudel när det sedan är dags. Lycka till med allt!

Svar: Tack! Ja, som jag förstår att du har uppmärksammat så dröjer det ett par år innan vi ser några harlekiner födas här eftersom Helga fortfarande är valp. Det föds inte så många valpar i Sverige så glöm inte att ställa dig på kö så fort du har tagit beslutet att skaffa dig en. Ha det gott!

Namn: Fabian
Tidpunkt: 2015-01-27 10:13
Hej mamma! Jag har visat klassen valparna och dom verkar vilja ha en

Svar: Vi får komma och hälsa på en dag och visa upp dem så de får kela lite med dem

Namn: anonym
Tidpunkt: 2014-07-21 01:00
Jag gillar era hundar

Svar: Tack!

Namn: Anonym valpälskare
Tidpunkt: 2014-05-28 21:40
God dag herrn och frun. Mycket vacker bakgrundsbild som får en gammal stammis att bli lycklig.

Med vänliga hälsningar
Anonym valpälskare


Svar: Tack så mycket Det var roligt att höra!

Namn: Marika
Tidpunkt: 2014-03-27 21:12
Hej igen jo ett öga kommer jag att hålla jag håller på med utställning och lånar ut hanarna till avel och köper valpar med intressant stamtavla med utländska linjer en brun toy blir det i framtiden när min svarta kille jag ställer förhoppningsvis tar sista certet för norduch mvh

Svar: Jag håller på att leta efter en fin kille till Gertrud nu och det är mycket att tänka på. Vill ha en bra kombination med hennes stamtavla och egenskaper.
Lycka till i utställningsringen!

Namn: Marika
Tidpunkt: 2014-03-26 00:39
Hejsan såg att du hade en söt brun pudel , roligt då jag själv har haft brunt och jag bara älskar dom för närvarande har jag bara svarta toy och dvärghanar men dom lämnar brunt, nästa hund blir en brun toy mvh marika

Svar: Hej Marika!
Jag är själv helt såld på just de bruna pudlarna, men hela rasen är ju fantastisk! Du får hålla ett litet öga på vår sida och se om det blir några valpar efter Gertrud i höst eller till våren. Hälsa flocken

Namn: Åsa
Tidpunkt: 2014-02-25 21:03
Hej!

Jag är mycket intresserad av att träffa Mejas kull! Jag har ju vistats på ert b&b innan och jag och mina barnbarn har träffat både Meja och Majsan. Hemsidan är väldigt fin tycker jag!

Hoppas ni har tid att träffas någon gång!
Åsa


Svar: Hej Åsa!

Du är välkommen att ringa och boka en tid för en titt. Vi tar emot besök efter det att valparna är fyra veckor, vilket är den 22 mars. Bokar du rum i samband med besöket så ger vi dig 15% rabatt

SKRIV I GÄSTBOKEN

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med mig och andra. Skriv gärna en rad, det är väldigt roligt att få feedback.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
Blomster