VOVVE-BLOGGEN

Maria Skrämskräckare

Igår var det syster Anna och idag var det Marias tur att skörda hem priser. Ett BIR och ett HP blev det på hennes första tävling. Grattis, grattis! 

 

Maria med priser


Anna Benknyckare på utställning

Idag har Anna (från vår D-kull) varit på sin första utställning. Resultatet var gott och familjen Adamsson kom hem med tre priset, BIR, BIG och HP. Grattis!!!

 

     Anna-Leia m priser     Annas omdöme


Många avsked

Idag blev det ännu ett hej då! Vår minsting, Tesla, fick ny ägare i Mariette Lindgren. Hon bor i Göteborg och har sedan tidigare haft en nakentik. Hon kommer nu vara i vana och trygga händer. Lycka till!

 

Tesla & Mariette


Hej då!

Idag har vi vinkat farväl till lille Watt. Han flyttar 10 minuter härifrån och det är vi väldigt glada för. Vi önskar honom och matte Christina lycka till i framtiden! Hoppas vi ses många gånger genom åren!

Watt & Christina


Främmande

Anna Benknyckare/Leia från vår D-kull har varit och hälsat på idag. Hon fick pälsen klippt och klorna trimmade inför sin premiärutställning nu på lördag. Hon är slående lik mamma Meja! Alltså helt bedårande! Vi håller tummarna och önskar lycka till på lördag!


Veterinärbesök

Idag har vi varit hos veterinären och ombesiktigad och gett valparna deras andra vaccination. Majsan och Meja fick sin årliga påfyllning mot kennelhosta. Ingen av hundarna sa ett pip så det var stolta hundägare som gick från veterinärmottagningen.

Tesla har fortfarande kvar sitt navelbråck. Det håller dock på att sluta sig och är nu under 1 mm stort. Den dagliga massagen verkar fungera bra. Nu gäller det bara att fortsätta så att den lilla bulan är på rätt sida när hålet sluts.

Valparna har också fått sista avmaskningskuren.

Nu blir det bad!


Ny vecka, nya bilder

I veckan fick jag en bild på Catarina Monstermara från vår D-kull. Hon har vuxit till en vacker tjej och blir sex månader i dagarna. Hennes syster Hanna Nattfasa fick jag nöjet av att träffa. Hon kom hit med matte, husse och deras familj på deras resa genom Sverige. Resan bar sedan vidare tillbaka till Lofoten där Hanna nu vanligtvis hov.

Catarina      Hanna 

Syskonlika? Catarina till vänster och Hanna till höger.

 

Idag har valparna fått agera modeller. Bilder finns på valpsidan och på Facebook.


12-veckorsbilderna publicerade!

Blixtar och dunder gjorde att vi blev strömlösa här i flera timmar i söndags. Inga bilder kunde tas ute p.g.a. ovädret och inne var det mörkt. Vi hade tur ändå med tanke på vad som händer ute i landet. Bilder togs igår och nu har jag redigerat och lagt ut dem. Mycket nöje!

BLOGGHISTORIK

«augusti 2014»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Senaste inlägg
Nya bilder
En vecka har redan gått
Helga, 8 veckor
Valpar på bakning
Sista valpen har flyttat
Fredrik flyttar också
Vinna har flyttat
Bita har flyttat
Valpköpare på besök
Fredrik fick besök

Senast kommenterade
Valparna, en vecka gamla
8 veckor har gått...
Två veckor kvar
Magbild 1
Parningsresa nr. 2
Parning på nyår
Inga valpar på g

Kategorier
besiktning
besök
bilder
dräktighet
fodervärd
födelsedag
Harlekinpudel
import
parning
planer
pudel
utställning
vaccinering
valparna
valpköpare
veterinärbesök

Arkiv
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
  •    December
  •    September
  •    Augusti
  •    Juli
  •    Juni
  • GOOGLE TRANSLATE