VOVVE-BLOGGEN

Namn, foton, mm.

Nu har vi tagit nya bilder och publicerat här på sidan samt, som vanligt, lagt ut fler på vår facebooksida.

Valparna har också, förutom att fått agera modeller, blivit avmaskade, ätit ur matskål för första gången och tagit sig en premiärtur runt köksgolvet. Mycket nytt på en och samma dag!

Eftersom vi har skickat iväg stamtavlorna för godkännande så har vi nu publicerat alla valparnas stamtavlenamn. Alla förnamnen är fornsvenska namn och alla efternamnen är djur från den nordiska mytologin. Förklaring till varje namn finns på vår facebooksida.

Imorgon publicerar vi vår första annons på Blocket.

Ha en trevlig fortsättning på helgen!


3-veckorsbilder

Ny bild på varje valp finns nu att beskåda. Håll tillgodo!

 

Nakentik 1


Namngivning

Nu har vi namngett alla valparna. Vår vana trogen har vi kört på ett tema. Tidigare har vi haft A-nfäderskullen, B-akningskullen, C-itruskullen, D-rakkullen och E-lkullen. F-kullen blir den Fornnordiska kullen. De är döpta efter djur från den fornnordiska mytologin ihop med fornsvenska förnamn. Vilka, får ni reda på när stamtavlorna trillar in.


Två veckor.

Nya bilder finns nu på våra små som är två veckor gamla idag. Jag har lagt ut vikter på vår facebooksida. Där finns också ett par bilder till per valp.


Fix & trix!

Länkarna på hemsidan har nu uppdaterats så att alla fungerar och går till rätt sida. Klippet på "Puff, en pappersdrake" fungerar också igen. Ha en trevlig söndagkväll!


En vecka går så fort!

Igår blev våra små en vecka gamla. Bilder togs och idag har jag redigerat och lagt ut dem, både på hemsidan och på Facebook. 

Minstingen, nakenhanen, är inte minst längre. Vid vägningen igår kväll låg han som trea i kullen och han var först med att dubbla sin vikt.

Nu väntar vi på att små ögon ska börja öppna sig. Lika spännande varje gång!

GOOGLE TRANSLATE