VOVVE-BLOGGEN

Valpflytt

Ännu en valp har nu flyttat ifrån oss. Denna gång var det Alfrids tur att åka till sydligare breddgrader. Hos familjen Raab kommer hon få det gott, särskilt sedan deras dotter har två fina kineser för henne att leka med framöver.

Alfrid & familjen Raab

 

Imorgon åker jag till Stockholm för att hämta hem Gertruds fästman, den tjusige pudeln Kingston. Han ska bo här i några dagar och går allt som vi hoppas så kommer kennelns första pudelvalpar födas i slutet av april månad.

Kingston

 


Hej då!

Idag har vi vinkat farväl till två av våra valpar. Det var först Rudolf och sen Egil som blev upplockade av sina nya familjer. Vi önskar er all lycka med era nya livskamrater!

 

Rudolf & familjen Stenbacka     Egil & familjen Örtegren


Besök & besiktningstid

Igår hade vi besök. Det var Watt från E-kullen som kom för att göras fin, nosa på valparna och leka med brorsan Pär som vi har hos oss, tillsammans med Santos, i några dagar. Matte Christina fick, i sin tur, lite fika och valpmys. Inte så dåligt det heller  .

På tisdag eftermiddag i nästa vecka har vi beställt tid för besiktning, chippning och vaccinering av hela kullen. Ingen rolig utflykt för valparna, men det brukar vara snabbt avklarat.

Idag är det dags för den återkommande klippningen med åtföljande bad och imorgon tar vi nya bilder. Då blir valparna 7 veckor. 


Stamtavlorna är här!

Tack vare att Posten glömde att skicka ut en avi så jag kunde hämta ut stamtavlorna i förra veckan så fick jag vänta på påminnelsen och hämta ut dem idag istället. Den som väntar på nå´t gott..... 

När jag nu fick dem så kunde jag registrera annonsen på SKK-s sida Köpa Hund och också göra var sin sida till varje valp på chinesecrested.no. Där registreras kineser från hela världen.

I nästa vecka blir det besiktning och chippning av hela kullen och nästa helg åker de första valparna till sina nya hem. Tiden går fort!

GOOGLE TRANSLATE