VOVVE-BLOGGEN

Jonna

Jonna har nu hittat sin nya ägare och ska flytta till Uddevalla om en vecka. Först ska hon till veterinären och genomgå en besiktning. Jonna flyttar till bekanta till oss så det känns otroligt skönt att vi kommer att träffas framöver.

Jonna


Hildur drar på tur!

Det blir lite tomt, men nu har sista valpen lämnat oss. Hildur har nu påbörjat resan till Norge där hon kommer få det väldigt bra hos familjen Hernes. Hildur kommer att behålla sitt namn, vilket vi är väldigt glada för! Lycka till! 

 

Hildur med Birk

 


Vibjörn=Nemo=Sant

Vibjörn har nu åkt med sin nya familj och har döpts om och heter nu Nemo. Han ska nu bo i Stockholm hos familjen Cosmo. Nu har vi bara lilla Hildur kvar här hemma. Hon flyttar på torsdag. Det blir inte bara ny stad utan nytt land för henne.

 

Vibjörn & familjen Cosmo


Parning

Förra torsdagen åkte jag tur och retur till Stockholm och fick med mig stilige Kingston hem. Det tog inte ens tio minuter innan parningen var ett faktum. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att vi får fin utdelning av detta om ca åtta veckor.

Om du är intresserad av en svart eller tvåfärgad pudel så är du välkommen att höra av dig till oss och ställa dig på kö.

GOOGLE TRANSLATE