VOVVE-BLOGGEN

Första pudelkullen är född!

Tidigt i morse föddes tre små underverk, på utsatt datum! Nummer ett och två var tikar och nummer tre en hane. De vägde mellan 125-145 g så de var stora. Gertrud var otroligt duktig och skötte det hela fantastiskt bra. Alla åt en skvätt och ligger nu lugnt och sover i lådan. Trevlig Valborg!      


Röntgen avklarad

Tre jämnstora valpar ligger på jäsning i Gertruds lilla mage. Nu bäddar vi valpsängen i sovrummet och tar fram alla attiraljer som behövs till förlossningen. Sen är det bara att vänta.....


2 veckor kvar.

Sju veckor har gått och Gertrud har inte längre lust att promenera några längre sträckor. Korta och effektiva ska de vara! I nästa vecka åker vi till veterinären för att röntga magen. Då får vi veta hur många småttingar som döljer sig i magen. 

 

7 veckor        7 veckor

 


Facebook!

Om du har köpt en valp från oss kan du gå med i gruppen "Pappersdrakarna". Där kan alla som köpt en valp från oss lägga upp bilder och filmer på sina hundar, ställa frågor, m.m. Välkommen!


Jonna flyttar

Jonna har idag flyttat ifrån oss. Hon flyttar, turligt nog, inte så långt bort och till en vän till oss så vi kommer att träffas regelbundet. Jonna kommer att vara tillsammans med kineserna Santos och vår egen Pär Ampere på dagtid så jag misstänker att de kommer hitta på mycket bus och kul tillsammans. Lycka till!

 

Jonna & Ulla


Glad Påsk!

När våra tikar blir dräktiga döps de snabbt och enkelt om till "Gravida Ida". Här har ni Gertruds påskupplaga av sagda namn, nyklippt och med ca 4 veckor kvar av dräktigheten. Redan nu ser vi en kula på magen och om ett par veckor kommer sparkarna. GLAD PÅSK! 

 

Gertrud

GOOGLE TRANSLATE