VOVVE-BLOGGEN

Överraskning!!!

Här är överraskningen!!! Vi är nu i Skåne och hämtar vårt blivande stjärnskott, valpen Mozart, som blir 9 veckor imorgon. Han heter Härliga Harlekins Jesse James, reg.nr. SE24364/2021.

Mozart och Alfons


Registrering

Valparna är äntligen registrerade, trots att posten lyckades med konststycket att slarva bort brevet med handlingarna till SKK. M-kullen blev Musikinstrumentkullen och är döpta till Torkel Tuba, Görel Gitarr och Pelle Piano. Alla instrument som jag spelat.

Nu stundar en skön helg och på söndag väntar en överraskning!


Pippa på egna äventyr

Idag har Pippa varit iväg till veterinären alldeles själv, utan någon i flocken som sällskap. Det händer inte ofta. Hon blev patellakontrollerad och ögonlyst utan anmärkningar samt att hon blev vaccinerad och fick ta ett blodprov för att se om hon är anlagsbärare av prcd-pra eller inte. Är hon anlagsbärare får hon inte paras med en annan anlagsbärare. Svaret kommer om några veckor. Allt för att hitta en passande hane att para henne med. När allt är på plats blir det parning. 


Ännu en sorglig dag

I helgen blev vår andra valptik väldigt sjuk. Det visade sig att hon fått lunginflammation efter att hon inhalerat mjölk i fel strupe. Efter flera dygns vakande blev plötsligt Karin mycket sämre under natten. Nu har hon gått över regnbågsbron. Hela familjen kommer sakna henne. Hon har, hela tiden hon varit sjuk, fått massor med kärlek och omvårdnad och fångat våra hjärtan i processen. Kämparandan var stor, men det hjälpte inte till slut. 🥀🌈🥀

Karin

GOOGLE TRANSLATE