VOVVE-BLOGGEN

Pippa

Idag har det gått 5 veckor sedan Nalle och Pippa parade sig första gången. Hon har precis blivit helt nerklippt. Skönt i sommarvärmen! En liten, liten mage går att skönja som förhoppningsvis har små valpar i sig.


Pippa, 2 år     Pippa, 5v dräktig


Valpar på bakning

Även på semestern händer det grejer! Exakt tre veckor efter Pippa parades första gången så är mamma Helga i höglöp. Förhoppningsvis ses en kull valpar i kenneln om 6 veckor och ytterligare en om 9 veckor.

Jag ställer ingen på kö, utan lägger ut valparna till försäljning efter några veckor.

(Helga främst i bild och Nalle bakom.)

 

Helga o Nalle parar sig


En hund på besök

Igår var vi och hämtade upp Nalle (Luckybohemian's Artemis, SE52545/2012) i Kumla. Han ska bo hos oss tills parningarna är klara. Det tog inte lång stund förrän ljuv musik uppstod mellan honom och Pippa. Nu hoppas vi på några fler hängningar och en kull valpar om 9 veckor!

Luckybohemian’s Artemis


Provsvar

Nu har resultatet av Pippas prcd-pra-prov kommit. Hon är helt fri, vilket betyder att hon kan paras med hanar som antingen är fria eller anlagsbärare. Kunde inte bli bättre!
PRCD-PRA


Överraskning!!!

Här är överraskningen!!! Vi är nu i Skåne och hämtar vårt blivande stjärnskott, valpen Mozart, som blir 9 veckor imorgon. Han heter Härliga Harlekins Jesse James, reg.nr. SE24364/2021.

Mozart och Alfons


BLOGGHISTORIK

GOOGLE TRANSLATE